Skip to main content

Integritetspolicy

Kakor

Kakor lagras på din dator och innehåller information. Vilken information som lagras och hur länge är olika. Kakorna kan till exempel hjälpa oss att få hemsidan att fungera som den ska, göra den säkrare, ge dig en bättre besöksupplevelse och analysera vad som fungerar och vad som behöver förbättras.

Permanenta kakor ligger kvar på din dator under en bestämd tid, medan sessionskakor är tillfälliga. De lagras i din dators minne under tiden som du är inne på hemsidan och försvinner när du stänger din webbläsare.

Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsen.

Dina inställningar

Ändra dina inställningar genom att välja vilka kategorier du vill godkänna och klicka på Spara mitt val.

Vissa kakor behövs för att du ska kunna använda webbplatsen. Andra används för att förbättra din användarupplevelse och är frivilliga att acceptera. Välj om du godkänner att vi använder kakor för att aktivera och analysera funktioner från tredje part (t.ex. tilläggsprogram för sociala medier) samt för att förbättra din användarupplevelse genom att analysera din användning av webbplatsen.
Alltid aktiverad

Personuppgifter och GDPR

Server

CloudConcepts, sparar personliga uppgifter på servern. Dessa är bara tillgängliga för CloudConcepts och Wasabiweb.

  • Data som lagras: IP-adress, användaragentsträng, webbläsartyp, operativsystem, hänvisningsadresser, enhetsinformation (t.ex. enhets-ID), enhetsinställningar, mobiloperatörens namn, besökta sidor, klickade länkar, den begärda webbadressen.
  • Syfte: Datan används för att kunna blockera eventuella bottar eller intrång och för att förenkla felsökning.
  • Lagringsperiod: Datan sparas i 30 dagar.

Andra

När extra tilläggsprogram, skript eller gränssnittskomponenter används kan det innebära att fler parter är involverade i insamlingen av personuppgifter. Den som använder dessa tillägg dokumenterar vilka aktörer som är inblandade.

Exempel på sådana aktörer kan vara :

  • Google Analytics & Tag Manager
  • Google reCaptcha
  • Youtube embedded videos
  • Twitter/X embedded posts
  • Chatboxes
  • Hubspot integrations

Några av våra kunder och samarbetspartners

Våra kunder och samarbetspartners är både små och stora, civila och militära, privatpersoner och myndigheter. Några exempel på våra kunder och samarbetspartners:

Ta första steget

Vi hjälper er att ta ert budskap till nästa nivå